Vicces éttermi panaszkönyv-bejegyzések

vicces éttermi panaszkönyv bejegyzések

Sokan kerülhettek már olyan helyzetbe, hogy valami miatt panaszt kellett tenniük, azt azonban el se hinnénk, mi mindenért képesek vagyunk elégedetlenkedni. Hiába, a magyaroknál jobban senki nem ért a panaszkodáshoz. 

Íme egy válogatás a legmókásabb éttermi panaszokból. Jó szórakozást!

- "Az étel hideg volt, a pincér meleg."

- "Felháborító, hogy fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki. Cserébe lenyúltam a borsszórót."

- "Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni."

- "A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni a mi a fontosabb..."

- "Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám."

- "A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?" - megjegyzés: steak burgonya

- "Halászlét rendeltem és spagetti volt benne és még kenyeret se adtak. Hát hülyék maguk?" - megjegyzés: egy bajai étteremben

- "Felháborító, hogy azt az egy tányér ételt csak a rohadt termékbemutató után hajlandóak felszolgálni. Smucig népség."

- "Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon."

- "Felháborító, hogy nem tartanak alkoholt, legalább bort. Bezzeg a pincérek mind részegek!"

- "Pizzát szerettünk volna vacsorázni a családommal, de a pincér azt hajtogatja, hogy nincs olyan az étlapon. Mi ezt értjük, de attól még miért nem tudnak csinálni? Liszt meg víz az egész.."

- "Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?"

- "A pincérek egész nap a telefont nyomkodják, ilyen erővel fészbukon is megrendelhetném az ételt."

- "A felszolgálóhölgy olyan ronda, hogy csak nagy öklendezések közepette voltam képes megenni a pizzámat."

- "Az üzletvezető elkezdett ordítani velem és meg is lökött, mert szerinte lehánytam a muskátlikat."

És végül a kedvenc!

"Tisztelt XY Étterem! A mai napon vacsorázni jöttünk a családommal, majd miután [Szerda Úr] nevű pincér fogadott minket és kihozta a megrendelt italokat, váratott minket az étel megrendelésével. Miután méltóztatott felvenni a kívánalmainkat, leült dohányozni és megivott egy pohár sört is. Ezekután az ételünk, ami megjegyzem elég lassan készült el, ehetetlenül forrón érkezett meg, legalább 5 percet kellett várni, mire a levesek ehető állapotra hűltek, viszont ami a biztosítékot kiverte nálam és a családomnál, az [Szerda Úr] nevű pincér viselkedése, ugyanis míg étkeztünk, obszcén szavakkal és trágár jelzőkkel illetett italokat készített, amit egy rendes katolikus ember soha nem ejt ki a száján. A teljesség igénye nélkül felsorolnám azt a pár szót amit hallottam tőle: sex on the beach, orgazmus, knock me down and fuck me. Ezek a hiába csak fantázia nevek, kulturált ember, étkezésre szánt helyiségekben ilyet nem, hogy nem említ, de az, hogy ilyeneket árul és azt reklámozza is, az már több mint erkölcstelen. Szeméremsértésért feljelentést fogok tenni, ugyanis kiskorú gyerekeim is hallották ezt.
Tisztelettel Dr. Kovács Géza"

Forrás: illuzio.cafeblog.hu