Támogatás

Tényleg, nem azér mondjuk. Na. Ne nézz így. Nem arról van szó, hogy drága a kifli, meg tudod, hogy AMÚGY eszünk ágában se lenne pénzt kérni, merhát az tényleg hogy néz már ki, hogy idejössz, érdeklődve olvasol, és akkor az első, amit meglátsz, az egy felfelé fordított tenyér meg egy "DONATE" felirat, szóval értjük, hogy az a te pénzed, és hozzá se akarunk nyúlni. Ez nem a mi stílusunk. Meghagyjuk az "egyéb újság pont hu" meg a hasonló kolduló oldalaknak. Érted. Akik lóf@szt se adnak cserébe. Vagy de, azt még talán pont.

 

Mer ugyanakkor, ha már így szóba hoztad, nos, igen, nálunk azért csurran kötőjel cseppen, mittomén, hogy így azér aki adakozik, annak kinéz egy választható Csaxólok! bögre is, kiszállítással együtt. Hm?.... Mármint, persze, ahhoz bele kell egy kicsit nyúlni így mélyebben, nem azt mondom, érted, örülünk mi a kis dolgoknak is, szépen csillog az új kétszázas is, de amikor valaki igazán fontosnak tart minket, és belegondol, hogy itten kérem fenn kell tartani a minőségi tartalomszolgáltatást meg a szigorú napirendet, hogyszóvalhát ez így nem kettő fillér, és akkor aszondja, hogy tudjátok mit, én imádom ezt az oldalt, NA EZEKNEK AZ OLVASÓKNAK mi nagy szeretettel adunk egy ilyen örök emléket, és megígérjük, hogy egyrészt sosem felejtjük el őket, másrészt emléxünk rájuk örökké. Tényleg. Ez fog történni. Tehát választható bögre házhozszállítással, párás szemű felolvasás, és örök emlékezés. Ez három olyan dolog, aminek darabja legalább ezer forintot érne, de most így, az egészet, csomagban, bevezető áron, ÖTEZER FORINTÉRT megkaphatod!!

 

Na?

 

Na?....

 

Most tényleg.

Okosba?

4.999?

 

Meg most tényleg: öt rugó? Két pizza ára? Egy baba-mama könyv? Egytized Gucci-táska, egyharmincad mountainbike, egyezred Dacia Duster, egyhúszezred Lamborghini Gallardo? Negyvenkét puha tejes kifli a tecskóba? Moskomolyan. Ne csináld már.

Hát maradjunk már barátok!

1.Rád nézek és mindig eszembe jutsz!
2.Készíts még egy kávét! Kelleni fog...
3.Lelket szeretnék önteni beléd! De csak kávém van.
4.Az embert nem a szerénység tanítja meg lehajtott fejjel járni, hanem a Facebook Mobile App...
5.Ne lelkizz a múlton... A jövőd stresszesebb
6.Egy kávét kérsz ugye? Aztán még hármat...

 

5000 Ft feletti adományozásnál kérjük válaszd ki melyik számú bögrét kéred, illetve a fizetés oldalon pipáld ki, hogy megosztod velünk a címed, másképp ugyanis nem fogjuk tudni, hogy hova küldjük. Az adatokat kizárólag az ajándékok postázása érdekében vesszük fel, az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kizárólag erre a célre használjuk fel és nem tároljuk. Amennyiben kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Az ingyenes postázás belföldre vonatkozik.