Sürgősen gazdát keres!!

Minden megosztás segít!!

Minden megosztás segít!!

Tesztcikk, amelyben arra vagyunk kíváncsiak, vajon hányan nyitják meg a cikket és értelmeznek, illetve mennyien tájékozódnak csak főcímekből, megelégedve egy megosztás "hasznosságával", hogy ma is cselekedtek valami jót a társadalomban.


A kutya története egyébként a következő:

2005 végén rengeteg ember együttérzését vívta ki magának, akit gazdája egy sonkaszelettel a fején fotózott le, hatalmasat trollkodva az interneten. A fényképet kísérő szöveg magyarra fordítva megközelítőleg így szólt:

"Ez a szegény kutyus nagyon súlyosan összeégett, miközben egy lakástűzből gazdáit próbálta kimenteni a lángok közül. Egy lájk = egy ima, Egy megosztás = tíz ima."


Feltehetőleg a főhős modellkedés után jóízűen elfogyasztotta a szelet gépsonkát, de sok felhasználó bedőlt és ámenezett, illetve soxorosították Jézus nevében.

Ezen a "sikeren" felbuzdulva vagyunk mi is kíváncsiak a statisztikára. A feladat egyszerű, ha ezt olvasod NE OSZD, és semmiképp ne rontsd el azzal, hogy a Facebook kommentfolyamban lebuktatsz minket! Nem keres gazdát, csupán az érdekel minket, hogy hányan NEM kattintanak. Az "átverés" célja nem az, hogy a szellemi neutroncsillagokból hülyét csináljunk (bár megérdemlik), hanem az, vajon alaptalan (rosszindulatú) feltételezés-e részünkről a tesztelés, hogy a júzerek egy része nem olvas és fogalma nincs a címen túl a tartalomról.

ex Fakepalm - Csaxólok!


Ez is érdekelhet: Fakeblock

Megosztás