Roxtárok aranyköpései

Keith Richards és Mick Jagger karikatúra

Nem véletlenül mondják azt, hogy a rocknak van a legtöbb mondanivalója...


Nemcsak legendás zenéket köszönhetünk a híres művészeknek, de örökérvényű dalaik mellett aranyköpésekkel is felhívják magukra a figyelmet. Ezekből mazsoláztunk most.

Jó kuncogást vagy bólogatást! Amelyik előbb!

1. Lemmy Kilmister (Motörhead): "Egy srác egyszer megkérdezte tőlem, szoktam-e másnapos lenni, mire azt feleltem, hogy ahhoz valamikor abba kellene hagynom az ivást."
 
2. David Lee Roth (Van Halen): "Egy ideig kocogtam, de mindig kiestek a jégkockák a poharamból."
 
3. Keith Richards (Rolling Stones): "Sosem volt gondom a drogokkal. A rendőrséggel volt problémám."
 
4. Axl Rose (Guns N' Roses): "Nem én vagyok Isten, de ha én lennék, a világ háromnegyede nő lenne, a maradék pedig pizza és sör."


5. Robert Plant (Led Zeppelin): "Fél év nagyon gyorsan elszáll, ha az ember egy igazi zseni."

6. Jim Morrison (Doors): "Szerintem csak a legnagyobb csúcs- és mélypontok számítanak. Minden más... csak úgy van a kettő között."

7. Marilyn Manson: "A hazugságnál csupán egyetlen dolog rosszabb: a leleplezett hazugság."

8. Freddie Mercury (Queen): "A legfontosabb, drágám, hogy az élet szuper legyen, és ha már az, nem számít, meddig tart."


Bár Willie Nelson nem roxtár, hanem amolyan popkulturális multitalentum, aki mellékesen annyira bírja a gandzsát, hogy Snoop Dogg szerint még ő is kidőlt mellőle. Az öregnek hatalmas tüdeje mellett 7 Grammy-díja is van, de egy-egy megszólalására is érdemes odafigyelni. Kedvencünkkel zárjuk a felsorolást:

9. "Azt hiszem a fiataloknak itt lenne az idő elgondolkodni azon, hogy milyen világot is hagynak hátra Keith Richards-nak és nekem." 

Ez is érdekelhet: Charlie Sheen aranyköpései