Nők halálos kifejezései

Nők halálos kifejezései

Ha férfi vagy, akkor pontosan tudod, néha milyen nehéz a nők többjelentésű megjegyzéseit dekódolni, és megfelelően reagálni rá. Amennyiben még nincs rutinod, íme egy kis útmutató, ami talán majd segít megérteni a gyengébbik, ámde bonyolultabb nemet.


1.) RENDBEN: Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.

2.) ÖT PERC: Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál meccset nézni a házimunka előtt.

3.) SEMMI: De nagyon is valami, kezdhetsz aggódni! A vihar előtti csend és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek "semmi"-vel kezdődnek, általában "rendben"-el fejeződnek be.

4.) CSAK NYUGODTAN: Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!

5.) HANGOS SÓHAJ: Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)


6.) SEMMI GOND: Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.

7.) KÖSZÖNÖM: Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (Egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy "Nagyon köszönöm." - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból "Tökmindegy" lesz.)

8.) TÖKMINDEGY: Ez a női változata annak hogy pászmek!

9.) NE AGGÓDJ, MEGOLDOM: Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinak, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: "Mi a gond?" - amire a 3.) lesz a válasz...

Ez is érdekelhet: Miért jó nőnek lenni?


ismeretlen szerző: copy-paste