Miért (ne) oltassuk be magunkat? 

Miért (ne) oltassuk be magunkat? 

Szerencsére, erre sok "megbízható" forrásból kaphatunk választ... 

A következő humoros sorok tökéletesen fedik a valóságot, amely a közösségi oldalon kering. Szerzője a Facebookon tette közzé, az érdem Péterfi Dánielé, aki bejegyzésében azt írja: Engedélyeztem a követés gombot, hasonló tartalmakat publikus posztokban fogok kitenni, amiket a követéssel láthattok.

Miért (ne) oltassuk be magunkat?

Korompai Edömér munkanélküli géplakatos, hobbi DJ és hobbivirológus, űrkutatástagadó nem oltatja be magát, mert szerinte az élő vírus veszélytelen, de elölt formában 20 év múlva mellékhatásokat okozhat. Edömér szerint a vírus átfér a maszkon, de az oxigén nem.

Karvalypusztai Rozália, aki jógaoktató, szabadidejében akupunktőr nem oltatja be magát, mert ő nem hisz a hivatalos adatokban, csak abban, hogy 7 főcsakra irányítja az ember egészségét, és attól leszünk betegek, ha az auránk tele van negatív energiával.

Pelikán Sándor, egészségguru, biobolt hálózat tulajdonos nem oltatja be magát, mert szerinte az egész gyógyszeripar csak a pénzről szól. Üzleteiben 17 500 Ft/kg a GMO mentes himalája só és 6 000 Ft / 50 db nagydózisú C-vitamin tabletta kapható.

Özvegy Kulipintyó Józsefné Marika, könyvelő nem oltatja be magát, mert szerinte nincs is járvány, a média csak hazudik. Olvasta a fájatudás pont com oldalon, ami csak igazat ír.

Mor Zsoltné Kukor Ica álneves Facebook troll, ufókutató nem oltatja be magát, mert szerinte elkapkodták a vakcinák tesztelését. Helyette egy olyan, állati féregirtóval akarja kezelni magát, ha beteg lesz, amit emberre és ilyen indikációra egyáltalán nem teszteltek.

Kovács-Horváth Izolda, főállású kismama, blogger és influenszer nem oltatja be magát, mert szerinte minden betegségen át kell esni, hogy ne legyünk betegek.

Barankó Zsolt személy- és vagyonőr, társadalmi igazságosztó nem oltatja be magát, mert influenzában is sokan meghalnak. A következtetés logikáját még ő maga sem tudja megmagyarázni.

A Targaryen Dragon hobbipolitológus Facebook oldal mögötti ismeretlen személy nem oltatja be magát, mert szerinte a járványadatokat Orbán Viktor (ha nem ő, akkor Gyurcsány Ferenc) hamisítja. A külföldieket is. Az elhunytakat pedig csak lefizették, hogy haljanak meg.

Nagy-Zoárd Imola, újlipótvárosi műkörömépítő nem oltatja be magát, mert fél, hogy a benne levő chipekkel nyomon követi minden tevékenységét a CIA. Véleményét okostelefonjáról írta Facebookra, Instára, Twitterre, Pinterestre és Snapchatre.

Az egész kampány mottója lehetne: "Szó szerint bárkiben bízunk, csak a szakemberekben nem!" Igazából kínomban nevetgélek ezen az egészen, mert sírni kéne, de az sem segít.- zárja sorait

vakcina humor

Annyit szeretnénk hozzátenni, hogy az egészségügyben most üresedett meg párezer munkahely, lehet bátran jelentkezni!

Ez is érdekelhet: Dr. Bubó aranyköpései