A kenyérfogyasztás veszélyei...

A kenyérfogyasztás veszélyei...

A legújabb kutatások alapján... (kiemelt kép: Mr. Bean)


1. A büntetés-végrehajtási intézetekben fogvatartott elítéltek több mint 98%-a kenyérfogyasztó.

2. A kenyérfogyasztó családokban felnövekedő gyermekek 50%-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesíti.

3. A 18. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon, a háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és a lakosságot olyan járványok tizedelték, mint a tífusz, a sárgaláz és az influenza.

4. Az erőszakos bűncselekmények több mint 90%-át kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el.

5. A kenyér alapanyaga a tésztának nevezett szubsztancia. Kísérletek során bebizonyosodott: ebből az anyagból néhány dekagramm elég, hogy egy egér megfulladjon tőle. Az átlag magyar ennek sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!

6. A primitív törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer-, Parkinson-kóros, csontritkulásos esetet jegyeztek fel.


7. A kenyér bizonyítottan addiktív. Kísérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták, és csak vízzel táplálták őket, alig 2 nap elteltével már kenyérért könyörögtek.

8. A kenyérfogyasztás sok esetben csak előkészítője a "keményebb" élelmiszerek, mint például a vaj, lekvár, méz fogyasztásának.

9. A kenyérről bebizonyosodott, hogy magába szívja a vizet. Mivel az emberi testet több mint 50%-ban víz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat a szervezet molekuláris összetételében.

10. Az újszülöttek köhögnek a kenyértől.

11. A kenyeret 200 Celsius-fok körüli hőmérsékleten sütik. Ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztít egy felnőtt embert.

12. A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen megkülönböztetni a tudományos tényeket a statisztika álruhájába burkolt, értelmetlen locsogástól.


Az ijesztő adatok ismeretében a következő korlátozó intézkedések foganatosítását javasoljuk:

- A fiatalkorúak kenyérvásárlásait be kell tiltani.

- Azonnal felvilágosító kampányt kell indítani az összes médiában "Mondj nemet a veknire!" jelszóval.

- Minden kenyérféleséget 300%-os büntető adóval kell megterhelni a kenyér által okozott ártalmak költségeinek fedezésére.

- A kenyérfogyasztás reklámozásának gátat kell szabni.

- Az iskolák környékén kenyérmentes zónákat kell kialakítani.

Kérjük, ezt a felhívást juttasd el mindenkihez, akiről tudod, hogy szívén viseli embertársai érdekeit! Ne feledd, jelszavunk: Gondolkodj hülyén, cselekedj izomból!

(Mielőtt komolyan vennéd, studérozz, hátha csak vicc. Forrás: ismeretlen, copy-paste.)

Ez is érdekelhet: Ön támogatja?