Járványpajti bohócdoktorok

Járványpajti bohócdoktorok

Bemutatjuk a koronavírus-járvány vámszedőit.

Alapvetően támogatjuk a szólásszabadságot, viszont valahányszor megkérdőjelezzük, amikor az "Orvosok a tisztánlátásért" mozgalomból szólalnak fel, akik nagy igyekezetükben elfelejtették reggel feltenni a piros orrot. 

Annyira dilettáns banda, melynek egyig tagja, dr. Pócs Alfréd bütyökspecialisa ortopéd-sebész olyan tisztán lát, hogy közismert kamuoldalról "tájékozódik" és hergeli a részben nekik köszönhetően oltáselleneseket, miszerint letartóztatták a Pfizer vezérigazgatóját, mert "meghamisította az adatokat".  

Az internet nem felejt, hiába törölte:

Miközben aznap (az eredeti cikk keltezésének napján) pont nyilatkozott a tévében is, illetve később (november 11-én) egy díjátadóról tweetelt fotót:

A tételes cáfolatba azért nem megyünk bele, mert az Urban Legends már megtette, melyben olvashatunk arról is, hogy a letartóztatásáról szóló kamuinfó időzítése elég rosszul sikerült, mivel a Pfizer vezére aznap többször is megjelent a médiában a cég új gyógyszerével kapcsolatban: Tényellenőrzés

Az "Orvosok a tisztánlátásért" és "Szövetkezet TV" (törölve) mellett átvette a "Szögedöm, ahogy szeretöm" oldal is, hűlt helye itt:

Járványpajti bohócdoktorok

valamint a "Pokol a Földön" szájt, viszont utóbbinál dicséretes, hogy felülírták és elnézést kértek a félretájékoztatásárt.

Járványpajti bohócdoktorok

Hívei mindent benyelnek kétkedés nélkül, miközben fentről-lefelé beszélnek, hiszen őket nem lehet megvezetni...

"TÉNYLEG ENNYIRE VAKOK VAGYTOK?"

Járványpajti bohócdoktorok

A konteódoki a fegyverhasználat legaljasabb módját választotta, eltüntette a kínos cikket és videót.

Járványpajti bohócdoktorok

Nem adott magyarázatot, hogy becsapta a híveit, meg sem próbált beleállni, hogy széles körben hülyeséget beszélt és valótlant állított, neki a törlés a probléma megoldása.

Dr. Pócs Alfréd eleinte az 5G ellen indított hadjáratot, az még egész szórakoztató volt és legalább ártalmatlan. Most oltásellenes, ezen viszont már nem lehet röhögni. Tavaly a kamara hivatalosan is elhatárolódott tőle: Ezúton tehát a MOK vezetése elhatárolódik dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, harcos 5G elleni aktivista, valamint az "Orvosok a tisztánlátásért" Egyesület vezető tagja által a COVID-19 pandémia kapcsán tett kijelentésektől, azokat igen jelentős részét tudományosan megalapozatlannak, félrevezetőnek és hamisnak bélyegezve.

Továbbá a Magyar Orvosi Kamara közleményben határolódott el a koronavírus "veszélyeit és a vele szemben való védekezés fontosságát megkérdőjelező csoportoktól, az azokat vezető orvosoktól, gyógyszerészektől és egyéb végzettségű önjelölt igazságosztóktól".

Majd 2021 augusztustól fél évre felfüggesztették működési engedélyét, így sem az ortopédiai, sem a traumatológiai területen nem végezhet orvosi munkát – írja a medicalonline.hu

A szólásszabadság azt jelenti, hogy szabadon lehetsz hülye, de nem azt, hogy veszélyeztetheted mások életét. Amire a Covid annyira megindul, hogy az oltáselleneseket és a maszktagadókat is meggyőzze, addigra már mindegy. A vírus mutálódik, már rég nem ugyanaz, mint ami Kínából átjött, és minél több fertőzött van, annál többféle vírus jön létre. A mutáns törzsek visszafertőzhetik a már kigyógyultakat, illetve megváltozhat a súlyosságuk.

Ha gyorsabban fejlődik a kórokozó, mint válaszlépésül az oltakozás, esetszámtól függően már a kutatók sem tudják követni. És akkor nem ötmillió, hanem sokkal több millió ember meghalhat. De azt már nem lehet jósolni, hogy utána mi lesz. A rák ilyet nem tud. Az éhínség sem. És egyiktől nem lesz jobb a másik, ráadásul ezek nem tudnak terjedni sem. Jelenleg nincs veszélyesebb ellenfél, mert ez egy orosz rulett, ötvenezres tárral, hatvan-hetven golyóval, amit nagyon sokszor megpörgetünk.

A járványtagadó orvos-természetgyógyász

Dr. Tamasi József: "Ébresztő! Utolsó dobpergés: Mitől féltek? A náthától? Az influenzától? A felső légúti huruttól? Mert más nincs. Az van, ami előző években is volt. Csak akkor, előző években nem végeztek hamis PCR teszteket, amivel egy nem létező jelentőségű vírust próbáltak volna beazonosítani." 

Mutatunk egy CT felvételt, melyen egy 25 (!!!) éves, oltatlan, semmilyen más betegséggel nem rendelkező COVID-19 fertőzött beteg tüdeje látható. A három nagy lyuk miatt már csak a testén kívül, gép segítségével sikerült a véráramba juttatni az oxigént. Intenzív osztályon kezelték valódi orvosok, akik nem a fészbukon, hanem a frontvonalon harcolnak. 

Járványpajti bohócdoktorok

A tüdejében keletkezett három nagy lyuknál hatalmas penészgomba növedékeket lehet megfigyelni, ez pont az a penészgomba, ami a kint hagyott gyümölcsöt és kenyeret is elfogyasztja. A páciens meghalt, de ennek nem kellett volna bekövetkeznie, a COVID-19 egy éve bekerült az oltással megelőzhető betegségek közé. 

Egy egészséges tüdőről készült mellkasi CT-felvétel így néz ki: 

Járványpajti bohócdoktorok
Fotó: Radiopaedia.org

Az immunrendszer olyan a Coviddal szemben, mint egy lövés az orosz rulettben; lehet, hogy nálad lesz a golyó...

Az orvosnak öltözött színész

"Gődény György gyógyszerész, az Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért nevű járványtagadó és oltásellenes csoport tagja. Kamupártjával több, mint 150 millió forinttal károsította meg a magyar adófizetőket. Bár a koronavírus-járvány létezését tagadja, ennek ellenére hatalmas pénzt tett zsebre a járványból: cégének bevétele a 2019-es 600 millió forintról 2020-ra 1,77 milliárd forintra nőtt." - részlet a Wikipédián található összefoglalásból

A valós tudományos adatokat félremagyarázva tárja a laikusok elé. Neki a buta emberek az értékesek, hiszen őket pénzre lehet váltani.

Tartós védelem a koporsóban, igaza van...

Járványpajti bohócdoktorok

Jobb a fertőzés, mint a vakcina? – teszi fel a költői kérdést posztjában Kemenesi Gábor virológus. A válasz: természetesen nem. Mint írja, egy újabb népszerű tévhit terjed rohamosan, amely szerint a fertőzésen átesni jobb, mert jobb védelmet ad, mint a vakcina. "Az állítás önmagában igaz is lehetne, ám rendkívül fontos tényezőket kihagy a képletből: elfelejti az utat, ami az immunitás megszerzéséig vezet. Nézzük hát miért NEM jobb elkapni a vírust, mint oltással védekezni ellene:" Kemenesi Gábor

Gődény lassan elkezdheti felmatricázni az önkiszolgáló gépeket tájékoztató ábrákkal, hogy "Hogyan intubáljuk magunkat 3 egyszerű lépésben, miután elvesztettük az eszméletünket?". (Az már elavult mondás, hogy "iszik, mint a gödény", az aktuális: "tagad, mint a Gődény".)

Egyébként érdekes orvosetikai kérdés vetne fel, hogy vajon a titoktartást meg lehet-e szegni és kiadni Gődény oltási igazolásának másolatát, ha azzal több tízezer embert lehet jobb belátásra téríteni?...

Azóta ezt a megosztását már törölte (2021 januári), mintha nem is létezett volna... A korrekt "fegyverhasználat" ugyanaz, mint dr. Pócsnál, annyi zsiványbecsület sincs benne, hogy elnézést kérjen az ostobaságért, amit ráadásul gyógyszerészként tett közzé. Persze nem a becsületes tájékoztatás a cél, hanem bevonzani a szellemi neutroncsillagokat, akiknek a hiszékenységéből él. 

Járványpajti bohócdoktorok

A két szélsőn felhúzta a szemöldökét, a középsőn láthatóan mosolyog. Ébredjetek! Milyen ember képes mimikára és frizuraváltásra? ... Szeretnénk visszautazni az időben oda, amikor a Gyatlov-rejtély megoldása volt a kihívás.

A Telex írja, hogy az ezredforduló környékén négy gyógyszeripari cégnél is megfordult, mint területi és értékesítési vezető. Tehát, akkor innen van a "befolyásolás művészete" tapasztalat, amit láthatóan jól elsajátított, de az emberiség kárára használni nem csak aljas, de veszélyes is! Az egyéni gyarapodási érdeke társadalmi mellékhatásokat teremt.

"A kötelező szájmaszk-viselésről azt állította, hogy az ártalmas az egészségre és nem tölti be védelmi szerepét." - olvashatjuk többek között a Magyar Hangon, mely szerint Első fokon elítélték Gődényt. Tavaly egészségügyi szakértő segítségével összeszedtük, miért fontos a szájmaszk, és hogyan védünk ezzel másokat úgy, hogy közben magunkat is óvjuk a vírustól: Elmaszkírozott igazság

A konteós biznisze - ami állítólag merő szívjóságból tájékoztatja az embereket -, hirtelen bevételszerzésbe fordul: "Elindul a jövő évi választáson Gődény György" - írja az Index

A Közös Nevező 2018 nevű rablópárt elnöke, Gődény György vitaminkészítmények reklámozására használja a koronavírus-járványt. 

Jobb, ha nem hiszel nekünk, mintha már kénytelen lennél... A világot ki tudná irtani egy ilyen vírus, ha nem lenne az a sok tudós, virológus, szakember, akik egész nap őrülten keresik és biztosítják a megoldást. Nem kell, hogy értsd, nem kell, hogy egyetérts, de ettől még nagy baj van, és épp elhárítják neked. Tiszteljük meg őket azzal, hogy nem marketingcelebektől tájékozódunk, ha már épp az életünket mentik meg.

2018-ban nulla ember halt meg covidban, 2021-re pedig ötmillió fölött vagyunk. Arról nem beszélve, hogy akikkel oltatlanul ez az élő szervezet már találkozott, azokkal is bármikor végezhet. Drámain emelkedő esetszámról van szó, ami nem a többi betegség helyett, hanem mellette van jelen.

A fürdőkádas szcientológus

Lenkei Gábor Béla, becenevén "A vitamindoki", magyar vállalkozó, végzettsége szerint általános orvos, a Magyarországi Szcientológia Egyház prominens személyisége, összeesküvéselmélet-hívő. Vitaminforgalmazó cégeit többször bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen üzleti gyakorlat miatt. Több helyen is tagadta a vírus veszélyességét és bejárta a magyar sajtót az a kijelentése, miszerint a vitaminkészítményei miatt akkor sem betegedne meg, ha belefeküdne "egy kád koronavírusba". - Wikipédia

A Partizán részletesen kielemezte, illetve egy '92-es "kutatását" is megtalálta, amiben azt állította, hogy rendszeres szaunázással, hidegen sajtolt növényi olajokkal, és desztillált vízzel gyógyítható az AIDS.

"Miután ezért nem kapta meg az orvosi Nobelt, Lenkei a gyógyszermaffiát leleplező könyvek írására, és vitaminokat forgalmazó kereskedelmi hálózat építésére adta a fejét. Ez meghozta neki a sikert, és azóta rendszeresen szerepel a médiában, előadásokat tart, a Dr. Lenkei Egészségkultúra bolthálózata ma már 16 tagú. Az orvosi karrierjét rég feladta, az ÁEEK hivatalos adatbázisa szerint nincs, és soha nem is volt működési engedélye orvosként. A vitaminbiznisz viszont szárnyal." - olvashatjuk Hanula Zsolt írásában: Miért érinthetetlenek a járványtagadó orvos-celebek?

"A mai Friderikusz Podcastba Kemenesi Gábor kutatót azért hívtuk meg, hogy most, amikor csúcsra járni látszik a járvány negyedik hulláma is, sorra vegyük a legfontosabb kérdéseket."

A tudományban nem kell VAKON megbízni, de az előrelendítő kételkedést hagyjuk meg a tudósoknak. A tudomány jelen állásában érdemes megbízni. Abban viszont feltétel nélkül. Ha nem értesz hozzá, különösen!

Ha leborítanák eléd az okostelefonod összes alkatrészét, akkor mennyi idő alatt tudnád összeszerelni működőképessé? Azt bizonyítottnak vehetjük, hogy vannak, akik képesek ennek megalkotására? Ahogy léteznek olyan tudósok, akik képesek olyan dologra, amire te nem? Az, hogy te nem értesz egy folyamatot vagy technikát, azt jelenti, hogy káros és nem működik? Hány olyan dolog van a környezetedben, melynek műszaki tartalmáról úgy tudnál három mondatot megfogalmazni, hogy egy képzett szakember ne a térdét csapkodja a röhögéstől? Ismered azt az érzést, amikor te vagy az a képzett szakember, és jön az okoska beleugatni? 

Figyelmetekbe ajánlunk egy hasznos csoportot, ahol jófej orvosok a szabadidejüket feláldozzák azért, hogy a laikusoknak segítséget nyújtsanak. "A koronavírus vakcinákkal, annak beadásával kapcsolatos kérdésekkel lehet a csoport orvosaihoz fordulni": Vakcinainfó - Az orvos válaszol

Ez is érdekelhet! A következő humoros sorok tökéletesen fedik a valóságot: Miért (ne) oltassuk be magunkat?