Járdadíj!

Járdadíj!

Ha gyalogos vagy perkálj, légy nagyvonalú! A lépcső viszont nem mindenkié, az csak a járókelőé, használd boldogan!


Tisztelt Gyalogosok!

A családi költségvetés hiánya miatt, a következő hónap elsejétől a legnagyobb sajnálatomra a házam előtti járdaszakaszra bevezetem a "JÁRDADÍJAT"! 

A heti matrica ára 2 400 forint, a havi matrica 7 000 forint, az éves matrica ára pedig 24 000 forint lesz. Havi bontásban a legkedvezőbb konstrukció, mert csupán 2 000 forinttal terheli meg mindenki pénztárcáját, ezért nem is várom, hogy másfelé terelődjön a gyalogosforgalom a házam elől.

Akinek még ez sem felel meg, évi 9 000 forintért válthat ún. "TÚLOLDAL MATRICÁT", mellyel a szemközti szomszéd járdaszakasza lesz használható.


A legolcsóbb konstrukció az "ELKERÜLŐ MATRICA", mellyel mindössze évi 1 900 forintért a környező utcák lesznek használhatóak, ha ott nem vezetnek be hasonló intézkedéseket.

A matricákat holnaptól lehet megvásárolni (előreutalással), melyet a gyaloglás megkezdése előtt jól látható helyen (pl. homlok) kell elhelyezni.

Megértéseket köszönöm: támogatás itt!!

Ui: Csomagkedvezmény van, de az további 10 000 forint. (Muszáj fizetni, ezt nem lehet megosztással nyerni!)

Ez is érdekelhet! Valószínűleg a zenekar sem sejtette, hogy ennyire kitörölhetetlen nyomot hagy az emberiségben: Abbey Road