Légy te is hidratált!

Rózsa György Kapcsoltam

Biológiai tény!!! "Ha naponta megiszol legalább 4 liter vizet, nem lesz időd beleütni az orrod más emberek dolgába, mert egész nap WC-re fogsz mászkálni! Légy te is hidratált!"

Rózsa György rengeteg népszerű műsornak volt a házigazdája, de talán a legemlékezetesebb mind közül hazánk első telefonálós vetélkedője; a Kapcsoltam... - melyben gyakran nyúlt a pohár után, hogy vizet kortyoljon.

Frizbi show-ban Hajdú Péter-nek árult el egy kulisszatitkot, hogy az egyik jubileumi adásban a gyártásvezető, aki tudta, hogy mindig az utolsó pillanatban érkezik be a stúdióba, kicseréltette a pohár vizét: vodkára.

"Nem vagyok szomjas, csak iszom, mint az állat"

"Én meg, aki soha nem ittam semmilyen alkoholt előtte, nagy lendülettel felhajtottam, mint a vizet szokás! Hát frankón meggyulladtam belül, olyan volt, mint az atommáglya. A fejem is csupa vörös lett, mint a rák, hát borzalmas volt" - idézte fel a történteket a legendás tévés, hozzátéve, a műsor után végigkergette az épületben tréfás kedvű kollégáját.

Hosszú évekig szórakoztatta a nézőket hazánk egyik amatőr televíziós csatornája; a Budapest TV, most következzen egy felülmúlhatatlan pillanat, amellyel figyelmeztetünk mindenkit, hogy azért óvatosan a vízfogyasztással! 

"Rosszul lettem a víztől!" - állítja be a diagnózist Janka néni