Grincs horoszkóp

Grincs horoszkóp

Mindenkiben lakik egy kis Grincs, a legrosszabb napján még a legkedvesebb ember is képes odaszúrni a másiknak.

Figyelem! Mindennemű hasonlóság csak a véletlen műve!

Vízöntő (01.20. - 02.18.)

Álomvilágban élsz, aki képes félkómásan felemás zoknit húzni, majd meggyőzni a többieket, hogy ez a legújabb divat. A számodra ideális munkahely, ahol egész nap jártathatod a szádat, mindenki utálja is a pofádat. Állandóan szerepet játszol, de mivel rendre elfelejted alakításaidat, szopogass ginzeng gyökeret (mellesleg éhen is halnál). Szerencsére ritka típus vagy, különben nagy bajban lenne az emberiség, ha sokan lennétek.

Reakciód: Mi van?!

Halak (02.19. - 03.19.)

Állandóan másra vágyakozó és örökké elégedetlen vagy. Szélsőséges hangulatváltások jellemeznek, egyszer lelkes vagy és vidám, máskor depressziós - néha a legszívesebben öngyilkos lennél, de túlságosan önző vagy ahhoz, hogy ekkora szívességet tegyél a világnak. Te vagy a klasszikus "meg nem értett ember", aki tovább vágja maga alatt a fát.

Reakciód: Hahahaha...oké...azt hiszem.

Kos (03.21. - 04.20.)

Főnöknek azért nem vagy jó, mert fejjel mész a falnak, beosztottnak meg azért, mert fejjel rohansz a főnöknek. A hivatali ranglétrán felfelé nyalsz, oldalra könyökölsz, lefelé pedig taposol. Bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célodat, számodra az a legfontosabb, hogy csodálják a baromi nagy arcodat. Tudod minek vagy jó? Egyedül Kosnak!

Reakciód: Pfff... én se kedveltelek soha.

Bika (04.21. - 05.20.)

Kétségtelen, hogy nem hasonlítasz a madarakhoz, csak állsz két lábbal a földön, mint egy ingatlan. Életedben első a kényelem, agyreceptoraid is olyan lassan érzékelnek, hogy mire eszedbe jut valami, már be is sötétedik. Hirtelen haragú vagy, beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre: számodra a világon minden csupán a szemeid előtt lobogó piros rongy. Sokkal pontosabb lett volna ezt a zodiákust a baromról, vagy az ökörről elnevezni... 

Reakciód: Okééé....???

Ikrek (05.21. - 06.21.) 

Olyan vagy, mintha tudathasadásod lenne, miközben szilárd meggyőződésed, hogy mindkét éned főnyeremény. Közöd nincs a háztartáshoz, inkább étterembe jársz, addig is megcsodálhat a személyzet (a borravalód pedig úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt). Napközben nyitott szemmel alszol a munkád fölött, majd ahogy este feljön a Hold az égen, úgy lesz körülötted minden csupa napsütés! Kisebbrendűségben szenvedsz, pedig nem kellene, mert tényleg kisebbrendű vagy!

Reakciód: Remek!

Rák (06.22. - 07.22.)

Olyan vagy, mint az időjárás - kiszámíthatatlan. Kiváló a szervezőkészséged, bár ahhoz már lusta vagy, hogy a kivitelezésben is részt vegyél. Mivel folyton a tökéletességre törexel, így örökös elégedetlenségben élsz magaddal, vagy ha nem, hát másokkal. A rák jegyűek mindig tartozni akar valakihez, ezért aztán mindent meg is tesznek, hogy rátukmálják magukat másokra, akár vevők rád, akár nem - szerinted miért épp rólatok nevezték el a világ legnyomorultabb betegségét?

Reakciód: Én se kedvelem magamat.

Oroszlán (07.28. - 08.22.)

Olyan vagy, akár egy mini Napóleon. Erőszakos, kötekedő, hiú, a versengés és a vetélytársak eltiprása veled született tulajdonság. Úgy gondolod, hogy vezető típus vagy - a többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. Érzelmek nélkül élsz, ráadásul magasról teszel arra, amit a partnered akar. Minden jel arra utal, hogy meg kell szabadulnod bal oldali homloklebenyedtől, ami miatt eddig túl racionálisan közelítetted meg az életet.

Reakciód: Tévedésben élsz drágám...

Szűz (08.23. - 09.22.) 

Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget, a kecód mindig ragyog a tisztaságtól, és még az előszobaszőnyeg rojtjai is mértani alakzatokat vesznek fel. Akadékoskodó rigolyáid kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Nagyon sok ismerősödnek eszébe jutsz, hogy hála az égnek milyen régen látott. A tiéd talán a legkevésbé földies jegy, vagyis még ebben sem tudtál tökéletes lenni - ettől most még el is ásod magad.

Reakciód: Király.

Mérleg (09.23. - 10.22.) 

Jelmondatod: mindenkinek igaza van! Ha rád szakad a ház, akkor csodálkozva megkérdezed: Történt valami? Semmit sem adsz önszántadból, mindenért azonnal viszonzást vársz. Nem tudsz megbirkózni a valósággal, úgy kerülöd el a konfliktust, hogy befogod a füleidet. Ha valami csoda folytán megcsípsz egy főnöki pozíciót, nevetséges leszel és tutyimutyi, viszont legalább a beosztottaid szeretni fognak, mivel akkor vehetnek hülyére, amikor csak akarnak. Bőven elég, hogy magad sem látod a kiutat, a többieket nem kéne összezavarnod!

Reakciód: Ó, jeee! Újabb rajongó!

Skorpió (10.23. - 11.21.)

Közöny és szenvedély, apály és dagály: mindezek rád vonatkoznak. Óriási tehetséged van arra, hogy vitát provokálj, majd vérig sértődj. Kerülöd a reflektorfényt, inkább a háttérből kevered a kártyáidat. A csúcsot csak azért fogod elérni, mert zsiványbecsület sincs benned. Nem jó a skorpiókat megbántani, mert háromszor torolják azt meg, akárcsak Ludas Matyi. A legnagyobb rohadék az egész zodiákusban...

Reakciód: Állj be a sorba!

Nyilas (11.22. - 12.21.)

Egy életművész, aki jelen van minden társasági eseményen, és ha jól be kell rúgni, akkor is. Barátaid bármikor kopogtathatnak az ajtódon, mindig örömmel fogadod őket - kivéve, mikor otthon találnak. Ha egy ötlet nem a tiéd, akkor nem is értesz vele egyet. Lehetetlen megfelelni neked, te azonban megköveteled, hogy újra és újra megpróbálják, majd vidáman nézed a kudarcukat. Manipulatív, számító és könyörtelen vagy, tökéletesen megtestesíted Hófehérke árnyoldalát, a Gonosz királynőt - ugye, eszedbe jutott már a mérgező alma?

Reakciód: Bunkó!

Bak (12.22. - 01.19.)

Számodra az élet állandó küzdelem, az anyagiakat ostoba módon munkával szerzed meg, vagyis f*sol a kockázattól. Arnold Benedictet kivéve egyetlen fontos bakot sem produkált a világtörténelem. Pesszimista és bizalmatlan vagy, ne is csodálkozz, hogy az emberi kapcsolataid egyike sem sikertörténet. Nehezen nyílsz meg, de ha valakihez őszinte vagy, arra rá is faragsz. Az ilyeneknek csak az amcsi filmekben terem babér, lásd: Al Bundy for President!

Reakciód: És ez miért van hatással rám?

Ihlet: Csernus-féle horoszkóp