Honest Buddha Támogatás

Nyilván azért vagy itt, mert a Választ keresed.

Érzed, hogy valami hiányzik a boldogságodhoz. Nem tudod megfogalmazni, nem érted pontosan, de a lelked szomjazza a tudást. Magadba akarod szívni, nagy kortyokban akarod inni a bölcsességet, érezni akarod, ahogy szétárad benned az univerzum ősereje, és kitölti a bizonytalanul tátongó spirituális űrt. Mindig, minden reggel. Álmosan kitámolyogsz a konyhába, és nem érted, mivégre vagy a világon, illetőleg mi szükség van egyáltalán a reggelekre, különösen hétfőn, persze, de hogy úgy egyébként is. És akkor hirtelen találsz az asztalon valamit, ami tele van pozitív, teremtő energiával. Tétován megérinted, érzed, ahogy hűvösen a tenyeredbe simul, és aztán szépen lassan, áhítattal a szádhoz emeled, és egyszerre az egész világ egyetlen hűsítő forrássá változik, egyetlen csobogó patakká, amely gazdagon áradva eltölti a szívedet, sőt, ha nem vigyázol, a pizsamafelsődet is.

Tudom, hogy akarod ezt az érzést.

A bölcsesség türelmesen vár.

Csupán karnyújtásnyira van tőled. Ha egyszer megszerezted, bármikor fordulhatsz hozzá, mindig készen áll majd, hogy átsegítsen a nehézségeken. Nem kérdez, de mindig meghallgat és mindenre válaszol. Igazságos, őszinte, egyformán ad hideget-meleget, és mindig pontosan annyi van benne, amennyit beletöltesz. Valódi tartalommal bír. Egyszerű, tiszta és kézzelfogható. Azért van neki a füle, ott kell kézzelfogni.

Nem egy ördöglakat.

Persze ennek a bölcsességnek ára van.

Ez az ár nem más, mint a színtiszta jóindulat: ha mélyen a szívedbe nézel, te is tudod, hogy segíteni akarsz a rászorulóknak, és ha mélyen a zsebedbe nézel, azt is tudni fogod, hogy mennyivel. Nem, nem, az sok lesz, köszi szépen. Fú, ilyet meg már évek óta nem is láttunk. Nem, tényleg. Ötezer pont elég. Vagy hát igazából nem állunk az utadba, jól van, amennyit megér neked, végülis tudjuk hová tenni, minden szentnek egy kicsit maga felé, tudod hogy van, de a lényeg, hogy valamennyivel támogasd meg a Honestáns Buddhaszentegyházat, mert igazából nagyon szeretjük a pénzt. Tényleg. Az utolsó fillérig el fogjuk költeni, ezt mind a magunk, mind pedig a saját nevünkben egészen határozottan ígérjük, miközben óvatosan jegyeznénk meg, hogy a többi egyház is nagyon szeretné elkölteni, de nekik meg majd jól nem adjuk oda. Ezzel máris két nagyon jótékony ügyet támogathatsz.

És akkor még nem is beszéltünk az ajándékról.

Arról, ami hiányzik a boldogságodhoz. Amiért jelenleg az egész emberiség boldogtalan, és még csak nem is tudják. Pedig ez a Honestáns egyház legfőbb tanítása:

MINDEN EMBERNEK SZÜKSÉGE VAN A BÖGRE,
DE RAJTAD MÚLIK, MIT OLVASOL A PORCELÁN.

1.
Ami megöl, az nem erősít meg.
Ami megöl, az nem erősít meg.
2.
Soha ne nézd le a buta embert! Ő se néz fel rád, amiért okosabb vagy.
Soha ne nézd le a buta embert! Ő se néz fel rád, amiért okosabb vagy.
3.
Bocsáss meg annak, aki megbánt! Minden sérelmedet ásd el vele együtt!
Bocsáss meg annak, aki megbánt! Minden sérelmedet ásd el vele együtt!
4.
Válogasd meg a barátaidat, ha már nekik nem sikerült!
Válogasd meg a barátaidat, ha már nekik nem sikerült!
5.
Ha gyökeres változást akarsz, először meg kell szabadulnod a sok gyökértől.
Ha gyökeres változást akarsz, először meg kell szabadulnod a sok gyökértől.
6.
Hogyan érhetem el a boldogságot? Kérdezte a tanitvány. A mester azt felelte:
Hogyan érhetem el a boldogságot? Kérdezte a tanitvány. A mester azt felelte:

 

5000 Ft feletti adományozásnál kérjük válaszd ki melyik számú bögrét kéred, illetve a fizetés oldalon pipáld ki, hogy megosztod velünk a címed, másképp ugyanis nem fogjuk tudni, hogy hova küldjük. Az adatokat kizárólag az ajándékok postázása érdekében vesszük fel, az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kizárólag erre a célre használjuk fel és nem tároljuk. Amennyiben kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Az ingyenes postázás belföldre vonatkozik.