Grincselkedjünk!

Grincselkedjünk!

Arra mondjuk: "Grincs jellem", kiben nincsen ünnepi szellem! - a polgármester

A film egy 1957-ben megjelent könyv adaptációja és számtalan rendezésben elkészült már. Népszerű a Jim Carrey-féle élőszereplős változat, de mi elfogultan az animációsra szavazunk. Talán nem vagyunk ezzel a véleménnyel egyedül, így amikor Dr. Seuss közkedvelt meséjét újra feldolgozták, a gyártó Illumination Entertainment jelszava a kedvelhetőség lett. Itt a Grincs bár cinikus, de szerethető, és a kislány is egy cukorfalat, ahogy a kutya is édespofa.

A Grincs főhőse magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz az ünnepség, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. - olvashatjuk az ajánlóban

Szórakoztató és szívmelengető történet, nem múlhat el úgy december, hogy ne kerüljön újra elő, ahogy a mémgyártók is évente leporolják karakterét. Megihletett minket is, tetszési index alapján pedig összegyűjtöttük csipkelődő alkotásainkat.

Tartsatok velünk!

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

Grincs

"Talán ünnepet nem is vehetsz boltban, mert az ünnep inkább benned, legbelül van." (Grincs)

Szóljon hangosan a karácsonyi zene! Így győzedelmeskedik a boldogság a búbánat felett.

Grincs

Köszönjük, hogy bearanyoztátok a 2021-es évünket, egyszersmind lelkesen arra biztatunk mindenkit, hogy ne habozzék újult erővel folytatni mindezt 2022-ben is!

Grincs

Ez is érdekelhet: Ünnepi kisokos vagy Grincs horoszkóp