Gonoszkóp

Gonoszkóp

A horoszkópban nem hisz senki, mégis mindenki foglalkozik vele, ha a sajátjáról van szó.

Nem különösebben kihívás csillagjóslást firkálni, csak a megfelelő alkoholbevitel kérdése ez a "szakma", ám nem szeretnénk megszokott közhelyekkel összefésülni a betűket, így szórakoztató lesz. Vagy duzzogsz rajta.  

Ha sértődékeny vagy, most fejezd be az olvasást és keress valami önbizalom-növelő hókuszpókuszt!

Még mindig itt vagy? Oké, mi figyelmeztettünk, hogy kimondatlan szóval is meg tudunk másokat bántani, ha kimondjuk őket!

Kos (március 21. – április 20.)

A kos szívesen segít másoknak addig, amíg nem kell. Tökéletességre törexik, ezért örökké elégedetlen másokkal. E jegy szülötte olyan, mintha az ember macskát fogadna örökbe, haszna aztán nem sok. És néha csak akkor vesszük észre egy állat szándékát, ha már a gyomrában vagyunk... Tipp: Csak az a fájdalom szenvedés igazán, melyet kalapáccsal nyomatékosítanak!

Bika (április 20. – május 21.)

Olyan ravaszak, hogy kedvenc színük a négy. Fontos számukra a kényelem, ezért gyakran besötétedik, mire eszükbe jut valami, az a napszak pedig már az alvásé. Csak az vetheti rá az első követ, aki nem másodiknak vagy harmadiknak. Tipp: Kevés idő is elég ahhoz, hogy ne érjünk rá semmire.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Valószínűleg e jegy szülötteinek köszönhetően találja meg az emberiség majd azt a bolygót, ahová el tud költözni és elmenekülhet a skizofrén ikrek elől. Csak azért nem érti, hogy mi zajlik körülötte, mert dinka ahhoz, hogy felfogja. Tipp: Utálod magad, de ne aggódj, a többiek is így éreznek. 

Rák (június 22. – július 22.)

A rák tudja, hogy minden lépést megtesz valaki, de előre csak az jut, aki halad, így nem megy oda, ahova minek, mert még az időutazásról is le tudna késni. Logikai ellentmondásokba se bocsátkozik, hiszen ha megfordul, az előtte álló út lesz mögötte, ami fekete lyukat szül. Csak azért léteznek, mert az agyuk lehetővé teszi számukra az alapvető feladatok elvégzését, mint például az evés, alvás és légzés - nagyjából ennyi.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlánok gyakran felteszik a kérdést, hogy miért is vannak a földön - pedig legtöbbször azért, mert már megint sokat ittak. Leginkább a parlagfűvel állnak rokonságban, mivel igénytelenek és az emberek allergiásak rájuk. Tipp: Vizsgáld meg belső értékeidet, mielőtt egy patológus tenné azt meg! 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 23.)

Bár az agykapacitásuk lehetővé teszik számukra, hogy tudnak írni és olvasni, de a Candy Crush Saga-ban átkozottul gyengék. Örökké a válaszokat keresik, de még a kérdést sem tudják, pedig az olyan gondolat, melyet kérdőjel követ. Tipp: Sose neheztelj azokra, akik csúnya dolgokat mondanak rólad, hanem fogadd el, hogy tényleg szerencsétlen vagy.

Mérleg (szeptember. 24 – október 23.)

A mérleg szülöttei találékonyak, simán kiugranak egy tortából meglepetésként temetésen, vagy felhívják a pontos időt és kis türelmet kérnek. Bár ismerik a szorzótáblát, de egy rántottát már nem tudnak összedobni. Tipp: Ha nem tudod magad egy társalgásban kifejezni, itt az idő befejezni.

Skorpió (október 24. – november 23.)

Senkit nem bánt, hanem megbánt. A skorpió képes összetűzésbe keveredni saját magával, de a végén mindig belátja, hogy igaza van. Az a típus, aki ha elküld a 3,14csába, akkor nem azon aggódik, hogy mit szólsz hozzá, hanem odaérsz-e. Nem köt szövetséget az ördöggel, mert felette áll, ugyanakkor kedveli az ellenőröket és rendőröket, hiszen őt igazolja. 

Nyilas (november 23. – december 21.)

Csendes és szerény jellem, némán kinyír és nem mondja el senkinek. A nyilas számára nincs nincs megválaszolatlan kérdés, csak megkérdőjelezett válasz. Annyira elviselhetetlen, hogy még a képzeletbeli barátja is távoltartási végzést kér ellene. Tipp: Ha nincs vége a mondanivalódnak, akkor nem is igazán

Bak (december 22. – január 20.)

A bakok udvariasak és zsenik, képesek bemutatkozni a kétismeretlenes egyenletnek is. Kikérik maguknak, hogy ők műveletlenek, hiszen a sértegetők még azt sem tudják, hogy a föld is az, amelyik a tejet adja. Miattuk kiugróan magas az inuitok között a tudományos Nobel-díjasok aránya. Tipp: Ha gombás lesz a lábad, megduplázódik az IQ-d.

Vízöntő (január 21. – február 29.)

Egyetlen dologhoz értenek, az evéshez. Ritkán vitatkoznak, mert folyton tele a szájuk. Szerelemben is kiéhezettek, felfalnak a szemükkel - ha Hannibál, akkor a szájával is. Mivel folyton éhesek, ezért fénysebességgel álmodnak. Kedvenc hobbijuk az evés közbeni beszéd. Tipp: Minden élelmiszernek van E-mentes változata, csak nehezebb kiejteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Bár testük van, de hiányzik a szellemük. Három érzékszervük működik, ami kimerül a kő-papír-olló szentháromságban. Ha elképzeled vele a jövődet, már látod magad előtt a sok kis komisz csimotát - akik épp használnák a játszótéri kis faházikót, amiben együtt éltek. Tipp: Remélni a csodát olyan, mint osztani érte. 

Figyelem! Ha bármilyen panaszod van, tartsd magadban, vagy töltsd ki a hiszti nyomtatvány-t. Köszi!

Kiemelt kép: (zseniális)