Facebook változás?

Facebook változás?

Facebook változás szabály ezennel miatt nyilatkozom, mint röhögve megegyezőt, hogy határozottan határozatlan ideig vombat olyan magyar, nem tudom. Minek, mert igazából több-kevesebb. Nyerni nem piros, hanem kéket kérek, oszd ne, de másolni se, hanem rajzolni, e. Lenni te századik győzedelmeskedni, ám nem összefüggni. Elfogadnád?

Újult erővel kering a valótlan körüzenet, kábé annyi hatása van, mint egy közjegyző előtt hitelesített szerződést felbontani hangosbeszélőn. Minden évben röhögés tárgya, nem is beszélve arról, hogy mi a rosseb az a "paszta", ami felbukkan?

Júzerek szorgalmasan pakolják a news feedbe és kopipésztelik:

A Covid 19 körüli zűrzavarban ne feledjétek, hogy holnap kezdődik az új Facebook szabály, amely szerint a fényképeitek felhasználhatják. Ne feledd, hogy ma van a határidő!!! Használható perekben ellened. Minden, amit valaha posztoltál, mától nyilvánossá válik - még a törölt üzenetek is. Semmibe sem kerül egy egyszerű másolat és bejegyzés, jobb félni, mint megijedni.
NEM ENGEDEM A Facebooknak vagy a Facebookhoz kapcsolódó entitásoknak, hogy a múltból és a jövőből származó fényképeimet, információimat, üzeneteimet vagy bejegyzéseimet használja Ezzel a kijelentéssel értesítem a Facebookat arról, hogy szigorúan tilos bármilyen más ellenem ezen a számlán és / vagy tartalma alapján nyilvánosságra hozni, lemásolni, terjeszteni vagy bármilyen más intézkedést megtenni. A profil tartalma privát és bizalmas információ. A magánéletem megsértése törvényesen büntethető.
MEGJEGYZÉS: '' A Facebook '' mostantól egy nyilvános egység. Minden tag tegyen közzé egy ilyen üzenetet.
Ha szeretnéd, lemásolhatod és beillesztheted ezt a verziót. Ha nem teszed közzé legalább egyszer a nyilatkozatot, csendben engedélyezed a fényképeid használatát, valamint a profilod állapotfrissítéseiben szereplő információkat. Nem '' megosztás '' hanem '' másolás+ illesztés "!
Az új algoritmusuk ugyanazt a néhány embert választja ki - körülbelül 25-et - akik elolvassák a bejegyzéseidet
Következésképpen:
Tartsd lent az ujjad bárhol a bejegyzésben, és a '' másolat '' fel fog bukkanni. Kattints a '' másolatra ". Aztán menj az oldaladra, kezdj egy új bejegyzést, és tedd az ujjad bárhová az üres mezőn. A paszta fel fog bukkanni és rákattint.
Ez megkerüli a rendszert.
NEM engedem, hogy a Facebooknak bármit is megoszzon, amit feltettem a weboldalukra. FÉNYKÉPEK, JELENLEGI VAGY MÚLT, BEJEGYZÉSEK, TELEFONSZÁMOK VAGY EMAILEK... Abszolút semmi sem használható semmilyen formában az írásbeli engedélyem és a szóbeli tartalom nélkül.
Nem engedem !!!!!!!!!!

Hogyaszondja, ízlelgessük: "NEM ENGEDEM A Facebooknak vagy a Facebookhoz kapcsolódó entitásoknak, hogy a múltból és a jövőből származó fényképeimet, információimat, üzeneteimet vagy bejegyzéseimet használja." - tehát kéred a Cukkerstein-galaxist, hogy töröljön a felhasználói közül?

Az a baj, hogy a hülyékhez is bekötik az internetet - Koelló Pál bölcsészmérnök

Aki soxorosítja, annak érdemes lenne írnia a közlekedési hatóságnak is, hogy figyelmeztesse őket, holnaptól mindig neki van elsőbbsége!! Mindeközben persze kismillió helyen hozzájárul appok, megosztások és egyéb apróbetűs részekben, hogy testét-lelkét eladva megtudja, milyen kenyér lenne...

És most gondold végig. Amit tiltani akarsz, arról szól a közösségi buborék. Az általad közzétett dolgokat mutogatja másoknak, ergo használja - amikor regisztrálunk, automatikusan elfogadjuk a feltételeit. A nyilatkozatnak semmi értelme, fasság, a fész nem görgeti a hírfolyamban, hogy mihez tartsa magát (ráadásul te csekkoltál be hozzá, ezért nem is te mondod meg), de az sem valószínű, hogy beszélnének magyarul. 

A hülyeségről röviden annyit, hogy a Facebook szabályzatában nem is az szerepel, amit felül akarsz írni a szöveggel. Persze, ettől még tiltakozhatsz, de ezek a bejegyzések csak arra alkalmasak, hogy az ismerőseid töröljenek a kontaktlistájukról, hogy később nagyobb ostobaságokat se lássanak tőled.

Sokkal óvatosabban közlekedjetek az interweben!

Ha otthon függöny van az ablakodon, ha bezárod a lakásod ajtaját, akkor a privátszférád se add ki a Facebookon! Nem létezik olyan adat, amit te adsz meg a netsztrádán és azzal csak te rendelkezel! Röviden a tanácsunk az, hogy NE kerüljön ki olyan tartalom, amit kínos lenne viszontlátni.

Küldd körbe mindenkinek, hogy ne küldje körbe mindenkinek a körlevelet! Harcolj te is a körlevelek körbeküldése ellen!

!!Hivatalos hirdetés! Megjelent a médiában és a TF1-en, hogy a Facebook belépési díjat kér, ha nem kedveled a Csaxólok! oldalát!! A tévé is leadta, hogy törlik annak a profilját, aki kamuhíreket oszt meg! Annak érdekében, hogy megmaradjon a státuszod, másold ezt az üzenetet a hírfolyamba! Egy oldal kedvelése meg egy üzenet másolása nem kerül semmibe!! Ha nem teszed, minden publikációd nyilvánossá válhat!! Sőt, a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is!! Ez mostantól hivatalos!! Add tovább!!!
UI: másolás + beillesztés + Csaxólok! kedvelés

Ez is érdekelhet: Így ismerjük fel az álhíreket!