Cetlik tanároknak diákoktól

Cetlik tanároknak diákoktól

Életünket egyre inkább meghatározza a digitális tér, egy csomó tevékenységünk online zajlik. Felüdülés lesz diákok szájából fecniken látni az üzeneteket, melyet tanáraiknak szántak.  


A "Cetlik tanároknak" Facebook-oldal gyűjti csokorba a főként vicces papírokat, ezekből válogattunk párat.

Sok szeretettel Nórika néninek Szanditól ezt, amit tetszik látni, hamburgert. Ne tessék beleharapni, mert papírból van.

cetli

Emelt magyarosok verse az érettségi előtt pár perccel (Erdészné Németi Anikó)

cetli

Ön a legjobb osztályfőnök! (Bárány Balázs) Mellette ki még?

cetli

A legjobb fej tanárnak - némi kritikával (Takács Gergely)


Kedves Tanár úr! Ön az egyik, ha nem a legjobb fej tanár, akit valaha ismertem és a legjobb ofő, akit bármikor kívánhattam volna magamnak! De az esszéket mikor tetszik kijavítani?

cetli

Köszönjük, hogy tanított! Hajrá Tanárnő! Legyen diplomája! (Malét Orsolya)

cetli

Elsős kisfiam nagyon szeret olvasni. Körülbelül egy hónapja olvasta a Tutankhamon átka című könyvet, amelynek a végén talált egy jegyzetet a hieroglifákról. Azonnal elkezdett jeleket rajzolni… Mivel emlékeztem, hogy a "Titkos kódok" c. könyvben is van szó a hieroglifákról, megmutattam neki, ő pedig elkezdett írni egy levelet a tanító nénijének. Felül látható a megfejtendő üzenet, középen az egyes hieroglifákhoz tartozó latin betű, alul pedig a hely a megfejtésnek. Sikerült valakinek a kódfejtés?

cetli


Történelem tanár: Kedves Lacibácsi! Köszönöm, hogy Krisztus után 2016-ban is tanít! ...

cetli

Így búcsúzik a 8.a

cetli

Nem a matek és a fizika... (Fábián István)

cetli

Egy hálás (egykori) diák, Bodó Gergő: "Általános iskola 4. osztályának befejezésekor készítettem alsós tanítómnak."


Azért szeretem Rita nénit, mert kedves és sokat segít nekem. Amikor elsőben kitűnőek voltunk, kaptunk tőle saját készítésű baglyos kulcstartót, amit még ma is használok. Egyszer elestem, és megengedte, hogy feltegyem a pad alatti rúdra a fájós lábamat. Volt olyan nap is, amikor csak rímekben beszélt. Szerintem Rita néni vicces. Nekem nagyon fog hiányozni!

cetli

Bocs-cetli (Ugye ismerős?)

Kedves Laci bácsi! Nos, hát hol is kezdjem? Emlékszem, mikor magához kerültünk, eléggé örültünk. Én mint Máté, elmondanám, hogy a rengeteg konfliktus mellett rengeteg tudást kaptam és kaptunk magától. Mikor történelemórán tanít, annyira bele tudom élni magam, mintha tényleg ott lennék egy háború közepén. Rengeteg örömteli órát töltünk el magával, igaz, néha nem úgy, ahogy kéne, de tudunk mi, ha akarunk. Sajna már csak pár hónapunk van hátra magával. Csak ennyit szerettem avagy szerettünk volna, további kellemes éveket, hónapokat, ünnepeket.

cetli

Ez is érdekelhet! Mindannyian tanultunk meghatározó szerepükről a történelemben, de vajon felismerjük-e őket képről? Szellemi játék