Baba Jaga 2022-es jóslatai

Baba Jaga 2022-es jóslatai

Jóslatok 2022-re, amelyek jobb, ha be sem következnek.

Baba Jaga egy erdőben él, és nem hagyhatja el kunyhóját, mert a varázsereje odaköti. Középkorban a tudásáért üldözték, mostanra azonban felértékelődött szerepe és a világ leghíresebb látnokaként szokták emlegetni. Sok próféciája valóra vált, többek között megjósolta a dinoszauruszok kihalását vagy Atlantisz elsüllyedését is. Az eseményeket titkosított formában digitálisan tárolja, mi pedig feltörtük és megosztjuk azt.

Nézzük, idén mire számítsunk!

Covid var. 2.0

Rögtön az első mondat egyszerre megnyugtató és hátborzongató, ugyanis azt olvashatjuk, hogy a koronavírus családtaggá szelídül, ám orosz kutatók biológiai fegyvert fejlesztenek ki, ami elszabadul a laborból és az embereket zombivá változtatja.

Baba Jaga 2022-es jóslatai

Zombiapokalipszis

A filmeknek köszönhetően senki előtt sem ismeretlen a következő forgatókönyv, amely jövendölés kapcsolódik az előzőhöz, mivel újabb zombihaddal kell számolnunk: a halottak felkelnek a sírjukból, mert nincs több hely a pokolban.

Baba Jaga 2022-es jóslatai

Örök élet!

A tudósok feltalálják az élet elixírjét, így akár 200 évig is élhetünk. A jó vagy rossz hír viszont, hogy erre semmi szükség, mivel zombiként amúgy is halhatatlanok leszünk.

UFO-invázió

Az űrlények és a csészealjak már a spájzban vannak! "Jönnek a földönkívüliek, kopogtatnak, csak úgy reng belé az időablak." Ideje lélekben felkészülnünk, hogy megtámadnak minket a marslakók, és minden bizonnyal nem mi fogunk győzni. 

III. világháború

A jóslat szerint: "Égből jön majd a terror királya, mielőtt és miután a háború uralkodik majd." Észak-Korea vezetője, Kim Dzsongun rakétáival bevonul a kontinensekre és uralma alá hajtja a világot.

Baba Jaga 2022-es jóslatai

Armageddon

Az eddigi jóslatokat mind übereli a Földet elpusztító aszteroida, bár ezt fenntartásokkal kell kezeljük, mivel a Maják szerint már 2012 óta nem létezünk. Ám apokalipszis nélkül nincs egy jó sci-fi sem, nézzük meg egyelőre csak a 65 millió évvel előtti becsapódás folyamatát és következményeket, amikor még nem volt ember a bolygón.

Azt mindenesetre tudjuk, hogy bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is.

Ez is érdekelhet! A legnagyobb ismert, egy darabból álló meteorit a Földön, valamikor az utóbbi 80 000 évben hullott bolygónkra: Hoba

Kiemelt kép: Baba Yaga (vasorrú bába)