Amiért kötelezővé kéne tenni az ivászatot munkahelyen!

Amiért kötelezővé kéne tenni munkahelyen az ivászatot!

A szeszes italok kulturált fogyasztása életünk része, koccintunk ünnepekkor vagy összejöveteleken, de stresszes helyzetekben is jótékony hatással rendelkezik. Segít feloldódni és elszakadni a problémáktól, nyugtató hatással bír.  

Okok, ami miatt engedélyezni kellene a munkahelyi ivászatot:

- Csökkenti a munkahelyi stresszt.

- Elősegíti az őszinte kommunikációt.

- Csökkenti az alacsony bérek miatti panaszkodást.

- Megszűnik a másnapos dolgozók kóválygása.

- Az alkalmazottak azt mondják, amit gondolnak, nem amit a vezetőség hallani akar.

- Csökkenthető a téli fűtési költség.

- Növeli a dolgozói elégedettséget. Még ha rossz is a munka, a dolgozót az sem érdekli.

- Csökken a szabadságos napok száma, a dolgozók inkább bejárnak dolgozni.

- A dolgozók sokkal szimpatikusabbnak látják egymást.

- A helyi büfé menüje ízletesebbnek tűnik.

- Az alkalmazottak tovább dolgozhatnak, mivel munka után nem kell a kocsmában lazítaniuk.

- Mindenki sokkal szívesebben tárja elő az ötleteit.

Ez is érdekelhet: Munkahelyi szlengszótár