ÁL-Szabó Péter KAMU NYEREMÉNYCUNAMI!

ÁL-Szabó Péter KAMU NYEREMÉNYCUNAMI!

Annyira elképesztő és megdöbbentő, hogy az ilyen átveréseknek még bedőlnek, mert a kamuhalmaz "nyereménykör" már természetes és magától értetődő részrendszer kéne legyen minden ember gondolkodásában. Ámde NEM, a szellemi neutroncsillagok ha pénzt látnak, onnantól elfelejtenek gondolkodni. De teljesen.


Szabó Péter nevében több álprofillal is jelen vannak a Cukkerstein-galaxisban, ő maga március óta folyamatosan cáfolja, hogy nem osztogat senkinek semmit, visszaélnek személyével:

Most, hogy gyorsan rövidre is zártuk, nézzük a legújabb csalást, amely a következő vagy hasonló szövegkörnyezetben terjed:

"Minden ország számára .. !!! PETER SZABO vagyok itt. Elnézést kérek mindenkinek, aki részt vett az előző programomban. Bejegyzésem nem létezik, mert nem erősítettem meg a Facebook-lal, most vége.

Regisztráljon otthonról, és készítsen pénzdíjakat 2 órán belül, ezt közzétessük az emberek segítése érdekében, mert a CORONA vírus kitörése sok ember számára megakadályozta a munkát.


Válassza ki a nevét első betűjével, és kap egy választott ajándékot.

Csináld most hittel ... !!!

[A] 3 000 000 USD

... blablabla (minden betűhöz egy csinos számjegy)

[Z] 10 000 000 000 000 USD

Lásd ezt a bejegyzést 6-8 különféle csoporttal. Több csere Több esély a győzelemre. Pénzét 2 órával a nevének regisztrálása után küldjük el, ne hagyja figyelmen kívül ezt, ez lehet az esélye. Most kezdődik az ideje. Sok szerencsét és Isten áldjon meg téged!"


És akkor most gondolkodjunk közösen:

1. Van nekünk egy MAGYAR egópumpálónk (tökmindegy, hogy kinek mi a véleménye róla, ezt nem érdemli senki, hogy visszaéljenek vele), akkor mi a francért fogalmazna Google fordítóval, mikor ráadásul abból él, hogy választékosan beszéljen?

2. Miért nem forintban osztogatja és miért USA dollárban?

3. Csak a legutolsó összeg (pláne A-tól Z-ig összedva) elképesztő vagyon, amivel még Szabó Péter sem rendelkezik, ráadásul az átverős felhívásban 2 óránként szórja.

4. Minimális kattintással kideríthető, hogy frissen létrehozott kamuoldal/ak, köze nincs a valós személyhez.

5. Így ismerjük fel az álhíreket!

Ha a gondolkodás fontosabb lenne a lájkok és megosztások számánál, akkor működhetne a világ. Jelenleg a zombik miatt nem üzemel.