Al Bundy kormányzati intézkedései

Al Bundy kormányzati intézkedései

Az Egy rém rendes család kétségtelenül meghatározta a televíziózást, Al Bundy szerepével a hétköznapi emberek is tudtak azonosulni: munkája kudarc, átlagos házban élt, anyagi problémák határozták meg az életét.


A családfő ideje nagy részét a lestrapált kanapén töltötte, ahova a cipőbolti megerőltető meló és a sok kövér női vásárló kiszolgálása után azonnal lerogyott (jobb kezét a nadrágjába helyezve), majd egyik sört a másik után nyitva bámulta a tévét.

A széria 1987 és 1997 között futott, évadait tekintve az amerikai televíziózás egyik leghosszabb sitcom (helyzetkomédiára alapuló) sorozata volt. A jellemzően sikeres – rózsaszín ködfelhőben élő - családmodell helyett egy szerencsétlen és boldogtalan párt mutatott be, ezzel meredeken eltérve az addigi hagyományoktól. Függetlenül attól, hogy mennyit civakodnak, alapvetően segítik és védik egymást.

Az adások humora (a színészekkel együtt) folyamatosan fejlődött, amely a kezdetben fanyalgó kritikusok dicséretét is elnyerte, amiért közérthető módon foglalkozott olyan témákkal, mint a ra**zizmus vagy s**xuális problémák, illetve női egyenjogúság, miközben bemutatja az emberi természet alantas oldalát is.


Az Al Bundy rajongó oldal pedig továbbgondolta és aktuális környezetbe helyezte, hogy milyen intézkedéseket vezetne be, ha ő lenne az elnök. Az összegyűjtésbe követőik is beszálltak, illetve mi is kiegészítettük.

Al Bundy elnöki intézkedések!

A megoldás az, hogy kövér nőkkel laposítjuk el a járványgörbét, így olyan lesz, mint Marcy elölről!

1. A feministák idősávját éjszakára korlátozzuk, este 20:00 és hajnali 05:00 között nem vonatkozik számukra a kijárási tilalom!

2. Kötelező vasárnaponként a NO MA'AM egyház épületeit látogatni!

3. Rendezvényeken a nők csak minden 3. székbe ülhetnek, hogy a férfiakat ne zavarják!

4. A kövér nők maradjanak otthon!

5. A szórakozóhelyeket bezárjuk, helyette Nudi Bárokat nyitunk!

6. Bevezetjük az adómentes sört!

7. Dodge tulajdonosoknak ingyenes parkolás!


8. S**xuális zaklatásnak minősül, ha egy nő erőszakosan nemet mond!

9. A vendéglátó és szállodaipar nyitva tarthat, amennyiben kirakatában csak nők dolgoznak, szigorúan ruha nélkül!

10. Visszahozzuk a Pszichoaput! (Kedvenc tévéműsora, amelyet Marcy és a nőegylet tagjai betiltatnak.) 

+ 1 Oprah-t és Jerry Springert-t azonnali karanténba kell helyezni!

Wikipédia: Az elnyert atlétikai ösztöndíjjal az egyetemre várt, mígnem találkozott későbbi feleségével, Peggyvel - ám eltörte lábát, az élete széthullott és ott ragadt cipőeladóként. A gyötrődése, irtózása az asszonytól való s**xtől és visszaemlékezései a dicsőséges napokra (Négy touchdown-t szereztem egy meccs alatt!) központi elemei szarkazmusának. Habár neheztel családjára és gyakran hibáztatja őket nyomorúságáért, mégis az irántuk való törődés jeleit mutatja. 


Éhezéssel és minimálbérért való robotolással töltött napjai elől többnyire a tévézéshez és a sporthoz menekül. Imádja a fiatal, csinos lányokat, de megveti az asszonyokat és gyűlöli a kövér nőket.

NO MA’AM

Betűszó (szó szerint: Nem, asszonyom), amelynek jelentése National Organization of Men Against Amazonian Masterhood, magyarul A Férfiak Nemzeti Szervezete az Amazonok Elnyomása Ellen. Ez egy (többnyire nős) férfiakból álló klub, amelynek üléseit Al Bundy garázsában tartják, megtárgyalva a legfontosabb témákat, mint például a sör vagy a lányok.

Nudi Bár 

A sztripbár, ahová a NO MA’AM tagjai szórakozni járnak, elköltve a maradék pénzüket, amelyet a feleségüknek nem sikerült.

Nagy Dudák (Big ’Uns)

A magazint segédeszközként is használják a feleségükkel való érintkezéshez. Al Bundy - Jeffersonnak: Vigyél ezekből kettőt, aztán hívj fel reggel, majd ránéz Marcyra és hozzáteszi, inkább vigyél négyet.

Témába vág: Al Bundy for Presiedent!