Adathalászat!!

Adathalászat!!

Egy ideális világban szót sem érdemelne és mindenki ignorálná az ordítóan kínos hazugságokat, de napjainkban a szellemi neutroncsillagok táplálják őket. A "pénzosztogatós" csalásoknak még mindig bedőlnek, pedig már jópár éve kering, csak mindig más közszereplőt felhasználva az átveréshez.

Egyszerű Google képkereső alkalmazással kideríthetjük a kép forrását, amelyből megtudjuk, hogy a 2013-as Mr. és Mrs. show forgatásán készült, a vetélkedőt a Majka és Dundika páros meg is nyerte, 3 millió forint volt a jutalmuk.

Nézzük a kamuszöveget:

VIGYÁZAT‼ Meglepetés a következő 12 órában.
Véletlenszerű embereket válogatom a Facebookon, és ez hivatalos (csalások nélkül), mindenki, aki megosztja, ajándékkártyát, pénzt kap, és a nagy nyertes autót és házat nyerhet. Válassza ki a születési dátumának megfelelő számot, és megkapja a neved szerint. Csináld hittel.
1. 10 millió (HUF)
...
31. 90 millió (HUF)
Ossza meg ezt a bejegyzést 5-10 csoporttal. Minél többet osztasz meg, annál nagyobb a esélye a győzelemre, 10 perccel azután küldi el pénzt, hogy üzenetet küldött nekünk ... Ne hagyja figyelmen kívül, ez az esély a győztesre.

Logikai kérdés, ha valaki nyerni akar, nem az lenne az észszerű, hogy minél kevesebb embernek adja tovább, így növelve saját esélyét? Természetesen a megosztás ahhoz kell, hogy minél több hiszékeny júzert csatornázzanak be oldalukra. További gondolkodnivaló: Majka nem beszél magyarul, hogy fordítóprogramot használ?

A trükk:

A születési dátum kiválasztása a hozzászólás miatt kell, ugyanis a rettenetes stexhalmaz kommentelésénél automatikus üzenet jön privátban, ami a következőt tartalmazza: 

Hi ..., gratulálok annak, hogy 2 000 000 dollárt nyertél most. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert néhány ember már nyert ... Támogatom Önt, hogy nyerjen, és azt hiszem, 100% -ban nyer majd a regisztráció befejezése után. ha regisztráltál. REGISZTRÁLJON MOST, mielőtt elvesztette a lehetőségeket: link helye


A weboldalra kattintással kiderül, hogy a nyereményért regisztrálnunk kell és bankkártya adatainkat is elkérik, innentől pedig sejteni lehet a végkifejletet, hogy leszipolyozzák a számlánkat.

Majka hivatalos oldalán cáfolja, hogy visszaélnek a nevében:

Jelenlegi ismereteink szerint semmilyen hatás nem terjedhet gyorsabban a vákuumbéli fénysebességnél - szól a definíció, de ez mostanra megdőlni látszik az emberi butasággal.

Hülyék paradicsoma

Témába vág: ÁL-Szabó Péter kamupénz és Magyar Posta iPhone 11 Pro

Ez is érdekelhet: Így ismerjük fel az álhíreket!